Rüyada kolunda sigara söndürmek

Rüyada kolunda sigara söndürmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada kolunda sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız inişli çıkışlı durumlar gösteriyor.

Rüyada kolunda sigara söndürmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine işarettir.

Rüyada kolda sigara söndürmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda sigara söndürmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada yüzünde sigara söndürmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine işarettir.

Rüyada sigara içip söndürmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde sigara söndürmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin elinde sigara söndürmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments