Rüyada elinde sigara söndürmek

Rüyada elinde sigara söndürmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, rakiplerini geride bırakacağına, dualarının kabul olacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Bazı seçenekleriniz var.

Rüyada birinin elinde sigara söndürmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigarayı elinde söndürmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine yorulur.

Rüyada elinde sigara söndürmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine işarettir.

Rüyada sigara söndürdüğünü görmek işsiz kalmaya, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolda sigara söndürmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına inanılır.

Rüyada vücudunda sigara söndürmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde sigara söndürmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, heveslerinin biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments