Rüyada söndürülmüş sigara görmek

Rüyada söndürülmüş sigara görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada söndürülmüş sigara gördüyseniz:

  • Kendinizi buna göre ayarlayın.

Rüyada sigara içip söndürmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada birinin elinde sigara söndürmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına delalet eder.

Rüyada birinin üzerinde sigara söndürmek çok mutlu günler geçireceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücutta sigara söndürmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara söndürmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada söndürülmüş sigara görmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada elde sigara söndürmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments