Rüyada yüzde sigara söndürmek

Rüyada yüzde sigara söndürmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet eder.

Rüyada yüzde sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar sizden ne beklendiğinin farkında olsanız bile, emin olmak için, bazı sorular sormanızda fayda var.

Rüyada yüzde sigara söndürmek haksızlığa uğrayacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kolda sigara söndürmek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, daha iyi anlaşır olacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda sigara söndürmek sevincinin üzüntüye döneceğine, ticaretinin ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada sigarayı elinde söndürmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, bundan da son derece mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara içip söndürmek maddi açıdan rahat edileceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına delalettir.

Rüyada birinin üzerinde sigara söndürmek onunla yeniden kavuşacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret eder.

Rüyada üstünde sigara söndürmek bazı engellerle karşılaşacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments