Rüyada şiddetli sel görmek

Rüyada şiddetli sel görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şiddetli sel gördüyseniz:

  • Bir gecikme söz konusu ise, büyük resimde uyarlamalar yapılması gerektiği için olabilir.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada şiddetli sel görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada şiddetli deprem görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada şiddetli hortum görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine alamet eder.

Rüyada şiddet uygulamak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, aradığı çareleri bulacağına alamet eder.

Rüyada şiddetli akan nehir görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok şiddetli fırtına görmek insanların güvenini kazanacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada şiddetli ses duymak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments