Rüyada gök gürültüsünden korkmak

Rüyada gök gürültüsünden korkmak umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gök gürültüsünden korkmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin fazla kendinize merkezlenmiş olması mümkündür.

Rüyada gök gürültüsünden korkmak şansın ve kısmetin de açık olacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına rivayet eder.

Rüyada gürültüden korkmak gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur gök gürültüsü görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, varını yoğunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gök gürültüsü duymak aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur ve gök gürültüsü görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, nefsine uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, önemli kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments