Rüyada sıcak ve soğuk su görmek

Rüyada sıcak ve soğuk su görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, geniş rızık elde edeceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak ve soğuk su gördüyseniz:

  • Yeni düşünceler üretecek, olayların gelişimine hemen uyum sağlayacaksınız.

Rüyada sıcak soğuk su görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada sıcak ve soğuk su görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına inanılır.

Rüyada soğuk suya girmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada soğuk suyla saç yıkamak çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu soğuk suyla yıkamak aile içinde geçim derdinin olmayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine delalettir.

Rüyada soğuk su dökmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada soğuk su vermek tartışmalı durumların sona ereceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments