Rüyada soğuk suyla ıslanmak

Rüyada soğuk suyla ıslanmak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada soğuk suyla ıslanmak gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harekete geçmemelisiniz.

Rüyada soğuk suyla ıslanmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına inanılır.

Rüyada soğuk suyla yıkanmak böyle işlere kalkışacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıcak soğuk su görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine tabir olunur.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada soğuk suya düşmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada soğuk su içmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada soğuk su kaynağı görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada soğuk suyla saç yıkamak maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, aynı karşılığı alamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments