Rüyada soğuk su içmek

Rüyada soğuk su içmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, hedeflerine yaklaşacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına inanılır.

Rüyada soğuk su içmek gördüyseniz:

  • İşinizi arka planda bırakıp, arkadaşlarınıza, ailenize veya hoşlandığınız şeylere odaklanmanızda fayda var.

Rüyada bir bardak soğuk su içmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine delalet eder.

Rüyada soğuk su içmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kana kana soğuk su içmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına delalet eder.

Rüyada soğuk içecek içmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada soğuk şerbet içmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Rüyada soğuk bira içmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada soğuk çorba içmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments