Rüyada bir bardak soğuk su içmek

Rüyada bir bardak soğuk su içmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, karanlığın biteceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sevap işleyeceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına inanılır.

Rüyada bir bardak soğuk su içmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda liderliği ele almanız gerekebilir.

Rüyada bir bardak soğuk su içmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, alim ve bilge insan olacağına işarettir.

Rüyada soğuk su içmek zarara uğrayacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kana kana soğuk su içmek bunu allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık bardaktan su içmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalettir.

Rüyada bardaktan kana kana su içmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine tabir olunur.

Rüyada çatlak bardaktan su içmek rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına tabir olunur.

Rüyada bi bardak su içmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments