Rüyada köpeğin boğazını sıkmak

Rüyada köpeğin boğazını sıkmak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok başarılı işlere girileceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Değişik ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz.

Rüyada köpeğin boğazını sıkmak herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına işarettir.

Rüyada başkasının boğazını sıkmak olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına delalettir.

Rüyada annenin boğazını sıkmak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına inanılır.

Rüyada eşinin boğazını sıkmak diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğaz sıkmak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin boğazını sıkmak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kedinin boğazını sıkmak çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments