Rüyada kızı boynundan öpmek

Rüyada kızı boynundan öpmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kısmetinin açılacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine alamet eder.

Rüyada kızı boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, aniden harekete geçmekten veya ani kararlardan kaçınmalısınız.

Rüyada kızı boynundan öpmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynundan öpmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Rüyada erkeği boynundan öpmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin boynunu öpmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, dünya malının çoğalacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin boynundan öpmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına delalet eder.

Rüyada erkeğin boynunu öpmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını boynundan öpmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, maneviyata yöneleceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments