Rüyada sevdiğinin elini öpmek

Rüyada sevdiğinin elini öpmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, başarısız olacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla talebi olan kişilerden uzak durun.

Rüyada sevdiğin kızın elini öpmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği birinin elini öpmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek helal lokmalar yiyeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elini öpmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin ellerini öpmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kızın elini öpmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments