Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek

Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, ümitlerinin son bulacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, güzel haberler alınacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Katılacağınız davetlerde iyi bir etki uyandırabilir çevrenizdeki insanların sempatisini kazanabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının annesinin elini öpmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen annenin elini öpmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin annesinin elini öpmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada anne elini öpmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına yorulur.

Rüyada ölü annenin elini öpmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments