Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Hayallerin gerçekle karşılaşması sorun yaratabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin elini öpmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, canın sıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok kişinin elini öpmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş kişinin elini öpmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin elini öpmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü kişinin elini öpmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments