Rüyada sevdiğinin ellerini öpmek

Rüyada sevdiğinin ellerini öpmek onu cesaretlendireceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, dualarının kabul olacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin ellerini öpmek gördüyseniz:

  • Zor durumlarda bile başınızı dik tutun.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızın elini öpmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin elini öpmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği birinin elini öpmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kızın elini öpmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin elini öpmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments