Rüyada sevdiğin kızın elini öpmek

Rüyada sevdiğin kızın elini öpmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, hakkını savunamayacağına, hataları için ettiği tövbelerin de allah katında yerini bulacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızın elini öpmek gördüyseniz:

  • Gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada sevdiği kızın elini öpmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızın elini öpmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada bir kızın elini öpmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına inanılır.

Rüyada kızın elini öpmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek mesleğine dört elle sarılacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kızı öpmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek bazı kayıplar olabileceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments