Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, işe zorla gidip geleceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız insanlara karşı dikkatli davranırsanız sonunda üzülmezsiniz.Sağlık probleminiz olmamakla birlikte kendinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kişilerin elini öpmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü kişinin elini öpmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada çok kişinin elini öpmek her daim allah yolunda olacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin elini öpmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş kişinin elini öpmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, karşılıksız bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada ölen bir kişinin elini öpmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments