Rüyada sevdiği birinin elini öpmek

Rüyada sevdiği birinin elini öpmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, hayırlı günler yaşayacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, ters giden işlerin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı korumanız gerekiyor.

Rüyada sevdiğinin ellerini öpmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kızın elini öpmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada sevdiğin birinin elini öpmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına inanılır.

Rüyada sevdiği birinin elini öpmek onlarla birlikte hareket edeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin elini öpmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek sağlığının geri geleceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın elini öpmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments