Rüyada sevdiği kızın elini öpmek

Rüyada sevdiği kızın elini öpmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kişinin rahat edeceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, yaşamının uzun olacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın elini öpmek gördüyseniz:

  • Evden para kazanmanın yolarını bulabilir veya maddi gelirlerinizi arttırmanıza yardımı olabilecek konularda yeni eğitimler alabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kızın elini öpmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızın elini öpmek günahkar olacağı işlere gireceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada bir kızın elini öpmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kızın elini öpmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kızı öpmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments