Rüyada sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak

Rüyada sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, kazanç kapılarının açılacağına, zararların telafi edileceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işiniz sorunlu olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada facebookta konuşmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmak iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, etrafına güzel insanların dolacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak aile hayatına adım atılacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle konuşmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyle telefonda konuşmak çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyle konuşmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments