Rüyada sevdiğiniz kişiyle konuşmak

Rüyada sevdiğiniz kişiyle konuşmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, parasının ve malının artacağına, ferahlayacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, büyük borçlara girmeyeceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Birlikte geleceğe dönük önemli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmak yanlış seçimler yapacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle konuşmak insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyle telefonda konuşmak kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle konuşmak imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kişiyle telefonda konuşmak sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments