Rüyada sevdiği kişiyle konuşmak

Rüyada sevdiği kişiyle konuşmak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, gelişiminin hız kazanacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Halkla ilişkiler veya kendinizi daha geniş gruplara tanıtma fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak ümitsizliğe, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmak yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle konuşmak maddi güç elde edeceğine, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak en doğru şekilde öğreneceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyle konuşmak kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle telefonda konuşmak rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişiyle konuşmak tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments