Rüyada sevdiği kişiyle telefonda konuşmak

Rüyada sevdiği kişiyle telefonda konuşmak çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, adını işiyle duyuracağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Belki hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz veya hoşunuza gitmeyecek şeyler duyabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyle telefonda konuşmak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine alamet eder.

Rüyada küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiyle telefonla konuşmak platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine alamet eder.

Rüyada aşık olduğu kişiyle telefonda konuşmak eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, verimin ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle telefonda konuşmak canlanacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalettir.

Rüyada ölü kişiyle telefonda konuşmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, ters giden durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments