Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmak

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmak hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, kafasının da rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • İfade eksikliği görülebilir.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle konuşmak nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle telefonda konuşmak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, içinin de rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmak aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle konuşmak etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle konuşmak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments