Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iyi halinin kalmayacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken ani bir iş rahatınızı bozabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle telefonda konuşmak yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü kişiyle telefonda konuşmak patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğu kişiyle telefonda konuşmak verimi ve başarıyı yakalayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada ölen kişiyle telefonda konuşmak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle telefonda konuşmak işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada ölmüş kişiyle telefonda konuşmak istediği gibi alışverişe gideceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ali

Selam ben bu gün gündüz vakti bir rüya gördüm rüyamda eski konuştuğum bayanla telefon da konuşuyordum ve oğlunu çok özlediğimi onunla sohbet etmek istediğimi söyledim oda oğlunu gönderdi yukarıya bir arabanın içinde sohbet ettik yanımızda bir adam vardı sonra sohbet bitti onu evine gönderdim