Rüyada sevgiliye yalan söylemek

Rüyada sevgiliye yalan söylemek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, kısmetinin de açılacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliye yalan söylemek gördüyseniz:

  • Bazı teklif ya da önerilerin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada sevgilisine yalan söylemek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye yalan söylemek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin yalan söylediğini görmek kafasının karışacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin yalan söylediğini öğrenmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyi yalan söylemek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinin yalan söylediğini anlamak istediği arabaya bineceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine yalan söylediğini görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin yalan söylediğini görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments