Rüyada eşin yalan söylediğini görmek

Rüyada eşin yalan söylediğini görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, mubah olmayan yollara sapacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşin yalan söylediğini gördüyseniz:

  • Yakın olabileceğiniz insanlarla olan ilişkilerinizi güçlendirici girişimlerde bulunmanız kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada eşine yalan söylemek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşin yalan söylediğini görmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, ümitsizliğe işarettir.

Rüyada eşinin yalan söylediğini görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına tabir olunur.

Rüyada kocaya yalan söylemek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, üzgün ve karamsar olacağına işaret eder.

Rüyada anneyi yalan söylemek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet eder.

Rüyada yalan söylemek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin sana yalan söylediğini görmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments