Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini görmek

Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, şöhret ve hayır getireceğine, iyi şeyler yaşayacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini gördüyseniz:

  • Özet olarak çevrenizde olmasını istediğiniz birisi uzun bir zaman için hayatınızdan çekilebilir.

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğine yalan söylemek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada kocanın yalan söylediğini görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisine yalan söylemek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına işaret etmektedir.

Rüyada anneye yalan söylemek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine yalan söylediğini görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaya yalan söylemek rahat edeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments