Rüyada anneye yalan söylemek

Rüyada anneye yalan söylemek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneye yalan söylemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana karşı kırıcı tavırlar takınmamalısınız.

Rüyada annenin yalan söylediğini görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneye yalan söylemek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, uzun yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyi yalan söylemek çeşitleneceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğine yalan söylemek sorunlarının sürekli artacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına delalettir.

Rüyada hamileyim diye yalan söylemek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin yalan söylediğini görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisine yalan söylemek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada birinin size yalan söylediğini görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments