Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak ilerleyeceğine, kalkınacağına, birçok iş teklifi alınacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, sorunlarının yakında biteceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak gördüyseniz:

  • Hayatınız boyunca belli modellere veya kurallara bağlı kalmış olsanız da, her zaman farklı yaklaşımlarla da ilerlenebileceğini biliyorsunuz.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin saçını okşamak deneyim kazanacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin saçlarını okşamak aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek sevmek okşamak rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini okşamak keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments