Rüyada sevdiğinin saçlarını okşamak

Rüyada sevdiğinin saçlarını okşamak çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin saçlarını okşamak gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlamanız aynı hataları tekrarlamamanızı sağlayabilir.

Rüyada sevdiğinin saçını okşamak rahat bir hayata başlayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin saçlarını okşamak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini okşamak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada köpek sevmek okşamak sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments