Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kem gözlere gelineceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerginlikleri veya sıkıntılı durumu saymazsak, ailenizi, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak onları tebrik edeceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşamak aile içinde her şeyin yolunda olacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü okşamak hayırlı bir kısmetle tanışacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine alamet eder.

Rüyada birinin yüzünü okşadığını görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına inanılır.

Rüyada yüzü okşamak allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzünü okşamak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünü okşamak bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü okşamak heveslerinin biteceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments