Rüyada sevdiğini okşamak

Rüyada sevdiğini okşamak hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini okşamak gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun.

Rüyada sevdiğinin saçını okşamak sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, kısmetli kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak neşesini ve huzurunu yitireceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek sevmek okşamak gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini okşamak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin saçlarını okşamak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments