Rüyada sevdiğinin saçını okşamak

Rüyada sevdiğinin saçını okşamak kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, güzel huylarının değişeceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin saçını okşamak gördüyseniz:

  • Tepkilerinizi gösterebileceğiniz için kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin saçını okşamak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin saçlarını okşamak elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına işaret eder.

Rüyada köpek sevmek okşamak hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak başarılarının düşeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini okşamak başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments