Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, stresli bir ortama gireceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet eder.

Rüyada yanağını okşamak ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin yanağını okşamak iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine inanılır.

Rüyada birinin yanağını okşadığını görmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada birinin yanağını okşamak yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yanağını okşamak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yanak okşamak mutluluğunun artacağına, hak yiyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments