Rüyada sevdiğinin başını okşamak

Rüyada sevdiğinin başını okşamak yaşanan kötü olayların unutulacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, hayata küseceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı meslektaşlarınızla paylaşmamalısınız.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğun başını okşamak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada köpek başı okşamak hayırlı bir evlat olacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baş okşamak çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başı okşamak ardından sevinçli bir haber alınacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına delalettir.

Rüyada köpeğin başını okşamak kişinin sıkıntıların artacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin başını okşamak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına işarettir.

Rüyada birinin başını okşamak ters giden durumların düzeltileceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments