Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek

Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek gördüyseniz:

  • Bir konuyu uygulama konusunda çok ciddi olarak düşündükten sonra vazgeçebilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, güzel günlerle tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin tarafından reddedilmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgili tarafından reddedilmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, ayıplanacağına işaret eder.

Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada biri tarafından reddedilmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük hayır duası alınacağına rivayet eder.

Rüyada erkek tarafından reddedilmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından reddedilmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments