Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek sadece kendisini düşüneceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, yardım edebilir ya da belli anlaşmalara sıcak bakabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin tarafından reddedilmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından reddedilmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine delalet eder.

Rüyada erkek tarafından reddedilmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı allah yolunda harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından reddedilmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada sevgili tarafından reddedilmek bereket ve zenginlik bulacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına delalettir.

Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments