Rüyada biri tarafından reddedilmek

Rüyada biri tarafından reddedilmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine alamet eder.

Rüyada biri tarafından reddedilmek gördüyseniz:

  • Ani oluşumlar sayesinde hukuki, resmi, aileniz, eviniz veya yaşadığınız yerle ilgili konularda onarılması gereken yerleri onarma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada eski sevgili tarafından reddedilmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek tarafından reddedilmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevgili tarafından reddedilmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin tarafından reddedilmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafından reddedilmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, meşakkate düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments