Rüyada erkek tarafından reddedilmek

Rüyada erkek tarafından reddedilmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet eder.

Rüyada erkek tarafından reddedilmek gördüyseniz:

  • Kendinizi estetik, romantik veya entelektüel yeni akımlara veya planlara kaptırabilirsiniz.

Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine delalettir.

Rüyada erkek tarafından reddedilmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada sevgili tarafından reddedilmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine inanılır.

Rüyada biri tarafından reddedilmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgili tarafından reddedilmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin tarafından reddedilmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments