Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek

Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, yepyeni biri haline geleceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına yorulur.

Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp sosyalleşmelisiniz.

Rüyada erkek tarafından reddedilmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin tarafından reddedilmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgili tarafından reddedilmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biri tarafından reddedilmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgili tarafından reddedilmek sermayesini kaybedeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments