Rüyada selde kaybolmak

Rüyada selde kaybolmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada selde kaybolmak gördüyseniz:

  • Vizyonunuz sizi istediğiniz yere götürebilir.

Rüyada selde kaybolmak kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına tabir olunur.

Rüyada sel suyunda kaybolmak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına işaret etmektedir.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sel ve deprem görmek zenginliğini kaybedeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel ve su görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada selin geldiğini görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına işarettir.

Rüyada sel ve çamur görmek hayatının iplerini eline alacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments