Rüyada sel suyunda kaybolmak

Rüyada sel suyunda kaybolmak trend olan bir markanın başına geçileceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sel suyunda kaybolmak gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlar da söz konusu olabilir.

Rüyada sel suyunda kaybolmak allah katında güzel mükafatlar almasına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına delalet eder.

Rüyada selde kaybolmak yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına inanılır.

Rüyada sel suyuna kapılmak maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, sevindirici şeyler duymaya rivayet eder.

Rüyada sel suyu görmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine inanılır.

Rüyada sel suyunda yüzmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada sel ve su görmek başarılarının devam edeceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel suyundan kaçmak çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, işlerinden belirsizlik olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments