Rüyada sel ve çamur görmek

Rüyada sel ve çamur görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, büyük bir gelir toplayacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, yardımcı olmayacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sel ve çamur gördüyseniz:

  • İlerlemeye odaklanmalısınız.

Rüyada çamurlu sel görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, eşlerin ayrılacağına yorulur.

Rüyada çamur ve sel görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sel ve çamur görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına delalet eder.

Rüyada çamurdan sel görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, kazanca kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çamur seli görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada çamur sel görmek şeytana uyacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada selde kalmak iki tarafın da çok sevineceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada eve sel basmak zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments