Rüyada selin geldiğini görmek

Rüyada selin geldiğini görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada selin geldiğini gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler size iyi gelebilir.

Rüyada selin geldiğini görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işarettir.

Rüyada sel geldiğini görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada dağdan sel geldiğini görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada sel taşkın görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada yağmur ve sel görmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına delalettir.

Rüyada sel almak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada selin içinde kalmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, eğlence ve renk geleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi sel görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments