Rüyada sel ve su görmek

Rüyada sel ve su görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sel ve su gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda beklenmedik davetler, teklifler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada sel suyu görmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sel suyundan kurtulmak dinde bilginleşeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine tabir olunur.

Rüyada sel gibi su görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işarettir.

Rüyada su sel görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, bol para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada berrak sel suyu görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada su baskını sel görmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz sel suyu görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments