Rüyada sel ve deprem görmek

Rüyada sel ve deprem görmek işlerine verimin hâkim olacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, dualarına karşılık alacağına, allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sel ve deprem gördüyseniz:

  • Ortaklık veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda dikatli ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada deprem ve sel görmek şansının döneceğine, hayır getirecek işlere girileceğine inanılır.

Rüyada deprem sel görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel ve deprem görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel suyunda kaybolmak bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada selin altında kalmak ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada sel olacağını duymak dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine alamet eder.

Rüyada evini sel bastığını görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada birini selden kurtarmak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments