Rüyada selden zarar görmek

Rüyada selden zarar görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada selden zarar gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren konularda bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Rüyada selden zarar görmemek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada selden zarar görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşından zarar görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada zararsız ayı görmek helal kazanç elde edileceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına işaret eder.

Rüyada zararsız köpek görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine delalet eder.

Rüyada zararlı böcek öldürmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, işlerinin başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada maddi zarar görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada zararlı böcek görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments