Rüyada sel suyundan kaçmak

Rüyada sel suyundan kaçmak hata yapılacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, canın sıkılacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalettir.

Rüyada sel suyundan kaçmak gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle ilgili yeni buluşlar söz konusu olabilir.

Rüyada sel suyundan kaçmak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, başarısızlıklara düşeceğine işaret eder.

Rüyada selden kaçmak kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sel kaçmak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel sularından kaçmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işarettir.

Rüyada sel suyuna kapılmak keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sel suyunda boğulmak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz sel suyu görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments